Julijana Miljković

Julijana Miljković, diplomirana pravnica, trenutno na Master studijama, Samostalni saradnik za pravne poslove i zastupnik JP Elektroprivreda Srbije u Beogradu.

Svoj JCI život započinje kao aktivan i ambiciozan član JCI Niša u decembru 2014. godine. Od januara 2016. godine postaje Generalni sekretar JCI Beograda, svojim zalaganjem i učestvovanjem na svim projektima, edukacijama, treninzima i Nacionalnim događajima dobija priznanje Najboljeg mladog člana 2016. godine, zahvaljujući kome po prvi put posećuje Internacionalni događaj – Evropsku konferenciju u Baselu, Švajcarskoj. Godine 2017. jednoglasno je izabrana za predsednika JCI Beograda. Najponosnija je na nagradu za najbolji internacionalni projekat koji je JCI Beograd dobio u saradnji sa JCI Bernom za najbolji „IT SummIT“ 2017. godine, i što je svojim posetama na međunarodnim događajima kao što su PUSULA – Ankara, CONACO  – Zug, uspela da predstavi Srbiju kao veoma aktivnu komoru svetle budućnosti.

JCI je njen životni pokretač zbog neprocenjivih mogućnosti u usavršavanju, energije mladih lidera i mogućnosti sticanja velikog broja prijatelja širom sveta.

U slobodno vreme voli da izučava jezike i kulturu istočnih zemalja. 15 godina se bavi aktivizmom. Zalaže se za govor bez mržnje. Sertifikovan je borac je za ljudska prava.