Članstvo u JCI Srbiji

Pridružite se našem globalnom pokretu mladih lidera i preduzetnika i pomozite da se pronađu rješenja za najveće izazove našeg vremena. Vi imate moć da promenite svet – šta čekate?

Članstvo vam može pomoći da rastete kao osoba, upoznajete nove ljude, utičete na zajednicu i doživite više. Kada se pridružite odmah ćete dobiti pristup širokom spektru događaja, mogućnosti obuke i novih iskustava.

Pridruži se

JCI Srbija

JCI Srbija je neprofitna organizacija za mlade i aktivne građane između 18 i 40 godina, koji su angažovani i posvećeni stvaranju pozitivnih promena u svojim lokalnim zajednicama. JCI okuplja aktivne građane iz svih sektora društva. Mi razvijamo veštine, znanje i razumevanje za donošenje informisanih odluka i preduzimanje akcija.

PROJEKTI

Uključi se, vodi ili predloži projekat koji doprinosi lokalnoj zajednici.

INTERNACIONALNI DOGAĐAJI

Twinning partnerstva, međunarodni treninzi, nacionalne i evropske konvencije, svetski kongres.

TRENINZI

Prisustvuj zvaničnim JCI treninzma i postani sertifikovani JCI trener.

GLOBALNA MREŽA

Networking mogućnosti, novi lični i poslovni kontakti sa lokalnim i internacionalnim članovima.

LIDERSKE POZICIJE

Mogućnost da budeš član lokalnog upravnog odbora nakon godinu dana aktivnog članstva, da postaneš predsednik/ca komore, deo nacionalnih i internacionalnih timova.

LEARN BY DOING

JCI je “learning by doing” organizacija i što se više uključiš, više ćeš naučiti.

Po čemu se JCI razlikuje od drugih neprofitnih organizacija?

Članovi JCI preuzimaju inicijativu za rešavanje lokalnih izazova. Više od jednokratne mogućnosti davanja ili usluge, fokusiramo se na održiva rešenja na lokalnom i globalnom nivou. Naši članovi dele strast vole izazovi i da rade na ličnom razvoju. Oni razumeju da razvijanje njihovih veština pomaže da se poboljša svet oko njih. JCI je odličan način za upoznavanje novih ljudi i stvaranje lokalne, nacionalne i međunarodne mreže.  Budi i ti lider.

Ne postoji JCI u vašem gradu?

JCI Srbija ima lokalne komore u 3 grada, Novi Sad, Beograd i Niš. Mi smo uvek spremni da otvorimo nove komore. Ako mislite da bi vaše grad treba da ima lokalnu komoru, slobodno nas kontaktirajte.

Ko može pokrenuti komoru?

Svako ko ima između 18 i 40 godina, sa entuzijazmom i strašću da dovede JCI u svoj grad to može učiniti. Verovatno imate i malo preduzetničkog duha!

Prednosti za vas i vaš tim

Naučićete i unaprediti veštine kao što su vođenje, upravljanje projektima, prodaja, donošenje odluka itd., Stvorićete pozitivne promene u lokalnoj zajednici i izgraditi lokalnu poslovnu mrežu. Šta bi bolja zaostavština mogla da bude za vašu lokalnu zajednicu?