Ti imaš moć da promeniš svet – šta čekaš?

Pridruži se našem globalnom pokretu mladih lidera i preduzetnika. Članstvo u JCI-u ti može pomoći da rasteš i razvijaš se kao osoba, upoznaješ nove ljude, utičeš na zajednicu i napreduješ u poslovnoj sferi. Ono će ti omogućiti pristup širokom spektru događaja,  projekata, treninga, kontakata i iskustava.

Pridruži nam se i postani Globalni Changemaker, Networker, Communicator, and Entrepreneur!

Pridruži se

JCI Srbija

JCI Srbija je deo međunarodne organizacije Junior Chamber International koja okuplja posvećene i preduzimljive mlade ljude između 18 i 40 godina, sa ciljem pružanja razvojnih mogućnosti koje će ih osnažiti da kroz lični razvoj postanu uspešni lideri koji će stvarati pozitivne promene u svetu koji ih okružuje.

PROJEKTI

 – inspirativni uticaj na zajednicu –
Iskoristiti svoje talente da preduzmeš akciju i postaneš Global Changemakers!

JCI RISE projekti koji traže ekonomska rešenja za složene probleme su jedinstvena prilika da izazoveš sebe, razviješ svoje veštine i pomogneš u oblikovanju budućnost koristeći proverenu metodologiju. Članovi JCI pomažu u pretvaranju tvoje ideje u stvarnost kroz aktivno učešće u rastu ekonomije, preduzeća i društva.

DOGAĐAJI

– međunarodna saradnja –
Postani deo naše globalne porodice i proširite svoje veštine kao Global Netvorker!

JCI događaji su prilika za putovanje na nova mesta, sticanje novih iskustava i istraživanje novih koncepata koji će ti pomoći da postaneš bolji lider dok upoznaješ druge preduzimljive mladi lideri koji čine razliku širom sveta. Kroz različite događaje možeš posetiti razne međunarodne treninge, nacionalne i evropske konferncije, svetski kongres i sklapati twinning partnerstva.

TRENINZI

– podsticanje individualnog razvoja – Izađi iz svoje konforne zone, preuzmi kontrolu i zaradi titulu Globala Communicator!

Fokusiramo se na kontinuirano lično usavršavanje – biti bolji lider danas nego što si to bio juče – “Be Better”. Zajedno sa drugim JCI članovima, steći ćeš veštine koje prevazilaze ono što ste naučili na fakultetu ili tokom razvoja karijere, kao što su samopouzdanje, preduzetničke veštine, komunikacione veštine, veštine davanja feedback-a, pisanja projekata i organizacije događaja,  snalaženje u nepredviđenim situacijama i slično.

PROGRAMI

– podsticanje poslovane saradnje i preduzetništva – Iskoristite svoju takmičarsku stranu i preduzimljivi duh kao Global Entrepreneur!

JCI programi su prilika da pokažeš šta znaš i podigniš svoje liderske veštine na sledeći nivo. Kroz različite programe za svakog se može naći ono što ga interesuje, uključujući i priliku da unapredi svoje poslovanje kroz Creative Young Entrepreneur Program! Ovi programi nude networking mogućnosti kao i nove lične i poslovne kontakte sa lokalnim i internacionalnim  JCI članovima.

LEARNING BY DOING

JCI je “learning by doing” organizacija i što se više uključiš, više ćeš naučiti.

Po čemu se JCI razlikuje od drugih neprofitnih organizacija?

Članovi JCI preuzimaju inicijativu za rešavanje lokalnih izazova. Više od jednokratne mogućnosti davanja ili usluge, fokusiramo se na održiva rešenja na lokalnom i globalnom nivou. Naši članovi dele strast vole izazovi i da rade na ličnom razvoju. Oni razumeju da razvijanje njihovih veština pomaže da se poboljša svet oko njih. JCI je odličan način za upoznavanje novih ljudi i stvaranje lokalne, nacionalne i međunarodne mreže.  Pridruži nam se i postani globalni lider!

Šta ako JCI ne postoji u tvom gradu?

JCI Srbija ima lokalne organizacije u 3 grada, Novi Sad, Beograd i Niš. Ukoliko ne živiš u datim gradovima uvek nam se možeš priključiti u okviru JCI Srbija online organizacije. I ne zaboravi, mi smo uvek spremni da otvorimo nove lokalne organizacije. Ako misliš da tvoje mesto treba da ima JCI lokalnu, slobodno nas kontaktiraj.

Ko može pokrenuti lokalnu organizaciju?

Svako ko ima između 18 i 40 godina, sa entuzijazmom, preduzetničkim duhom i strašću da dovede JCI u svoje mesto to može učiniti.

Koje su prednosti za tebe i tvoj tim?

Naučićete i unaprediti veštine kao što su vođenje i upravljanje projektima, prodaja, donošenje odluka itd. Stvorićete pozitivne promene u lokalnoj zajednici i izgraditi lokalnu poslovnu mrežu. Šta bi bolja zaostavština mogla da bude za vašu lokalnu zajednicu?