JCI Novi Sad osnovan je 17. marta 2003. godine. Svi projekti i aktivnosti koje se sprovode u okviru JCI Novi Sad proizlaze iz želje članova da stvore pozitivnu promenu i održivo rešenje za aktuelne probleme i izazove u lokalnoj zajednici, a sve uz mobilizaciju i učešće što većeg broja građana.

Za skoro 17 godina postojanja JCI Novi Sad je pomogao nizu institucija na teritoriji Novog Sada, omogućivši bolje uslove za rad i boravak velikog broja dece i odraslih. Kroz edukacije i seminare koje je organizovao JCI Novi Sad, prošlo je stotine mladih ambicioznih ljudi koji prepoznaju važnost neformalnog obrazovanja.

Od 2018. godine kao deo organizacije aktivno je učestvovalo preko 50 članova uzrasta od 18 do 40 godina u realizaciji različitih projekata poslovnog, ekološkog i edukativnog karaktera. Najpoznatiji projekti JCI Novi Sad su: „Izjasni se”, „TOYP”, „OpeNS”, „Malfin“, „Urban Bike Race“, “Humanitarni turnir u basketu 3×3 – Igrajmo za Dečije selo”, “Svetski dan čišćenja”, “Heroji reciklaže”, “Doniraj obrok” i još mnogi drugi.

Na Nacionalnog konferenciji JCI Srbije 2019. godine dobili smo nagradu za Najbolju lokalnu organizaciju u 2019. godini.

JCI Novi Sad

Za koga je JCI?

Da li ste mladi profesionalac koji želi da razvije liderske veštine kako bi vam pomogao da nastavite karijeru? Da li ste željni trajnog uticaja na lokalnu zajednicu? Da li želite priliku da otputujete u nova uzbudljiva mesta i upoznate ljude iz celog sveta? Ako ste na bilo koje od ovih pitanja odgovorili sa da, JCI je za vas!

Branislava Arađan

Local President 2020

Tijana Arađan

Immediate Past President

Milica Vidović

VP for Growth and Development

Andrea Tiri

Secretary

Dijana Beganović

VP for Communication & Marketing

Saša Dragin

Senator #67512

Jelena Zumbulović

Senator #69145

Stevan Kostreš

Senator #72620

Dušan Mihić

Senator #73963

Milan Pasula

Senator #75493