Partneri JCI Srbije

JCI je organizacija koja postoji u preko 100 zemelja i ima preko sto pedeset hiljada članova, mladih lidera i preduzetnika. JCI i ICC (International Chamber of Commerce) su partneri na globalnom nivou, JCI je i zvanični partner UN (Ujedinjenih Nacija) i ciljevi UN su ciljevi JCI-a. JCI je u 2018 na WBAF (World Business Angel Investment Forum) proglašen za najbolju svetsku organizaciju koja podržava mlade preduzetnike.

Kao neprofitna organizacija, naši partneri i sponzori pomažu JCI Srbiju da realizuje svoje projekte i da podrži lokalnu zajednicu.

Gde možete da pomognete

JCI Business Awards

JCI Business Awards je pokrenut sa idejom da se prepoznaju, umreže i promovišu mlada preduzeća i organizacije koje su postigle izuzetne poslovne rezultate na srpskom tržištu.

Preduzetnička akademija

Bez obzira da li ste oduvek želeli da započnete, svoje posao, poboljšate položaj u kojem se trenutno nalazite, promenite posao ili budete sigurniji u svoju karijeru, ovaj trening će vam pružiti veštine za redizajn vašeg ličnog poslovnog modela ™.

Nacionalna konferencija

Nacionalna konferencija je najvažniji nacionalni događaj posvećen umrežavanju članova JCI i obrazovanju. Na konferenciji imamo veliki broj gostiju iz cele Evrope. Ove godine konferencija će biti održana u Nišu od  16. do 18. oktobra.

Balkanska konferencija

Balkanska konferencija je multitvinning program JCI Turske, JCI Bugarske, JCI Hrvatske, JCI Moldavije, JCI Rumunije, JCI Srbije i JCI Ukrajine namenjen stvarnju novih poslovnih prilika i ličnom razvoju. Učesnici će biti u mogućnosti da razmene ideji i iskustva kako bi stvarali pozitivne promene u našim lokalnim zajednicama.

Po čemu se JCI razlikuje od drugih neprofitnih organizacija?

Članovi JCI preuzimaju inicijativu za rešavanje lokalnih izazova. Više od jednokratne mogućnosti davanja ili usluge, fokusiramo se na održiva rešenja na lokalnom i globalnom nivou. Za promenu sveta potreban je samo jedan aktivni građanin. Budi taj aktivni građanin danas.

Naši partneri

Pišite nam ako ste zainteresovani za saradnju