JCI Entrepreneurship Academy održaće se u period od 20-22. avgusta 2021. godine u organizaciji Međunarodne komore mladih Junior Chamber International Srbija i JCI Novi Sad, uz podršku Privredne komore Srbija i JCI Germany Trainers. U trajanju od 10h obradiće se tema: Management 3.0 Fundamental Online Workshop.

Kao posledica pandemije korona virusom Covid-19, veliki broj firmi i organizacija okrenuo se radu od kuće, čime su ispred menadžera i preduzetnika postavljeni novi izazovi u pronalaženju najboljih načina za uspostavljanje i organizaciju efikasnog rada u online okruženju, kao i održavanju motivacije zaposlenih. JCI Novi Sad i JCI Srbija su prepoznali potrebe i izazove sa kojima su menadžeri i preduzetnici suočeni, i kroz JCI Entrepreneurship Academy pružićemo alate za njihovo rešavanje. Teme koje će se obraditi na Akademiji namenjene su za vođe timova, menadžere, agilne trenere, scrum majstore, menadžere projekata i sve one koji svoje poslovanje organizuju kroz online aktivnosti i žele da razviju i unaprede svoje menadžerske veštine.

Predavač na Akademiji je Ivo Hasse, profesionalni internacionalni trener sa preko 10 godina iskustva, koji dolazi iz JCI Nemačke, a čiji rad je podržan od strane Privredne komore Nemačke gde je bio angažovan kao predavač. Ivo je držao treninge u firmama širom sveta (Slovačka, Mađarska, Nemačka, Uganda, Kipar, Latvija, Poljska, Češka, Maroko, Hrvatska i druge), kao i u više nevladinih organizacija. U njegovom glavnom fokusu su teme: “(Self-) Management”, “Personal development”, “Presentation skills” i “Effective meetings”.

Pozivamo Vas da se prijavite za učešće na JCI Entrepreneurship Academy putem sledećeg linka. Broj mesta je ograničen.

Mesto: Online preko Zoom platforme

Vreme: 20-22. avgust 2021. godine

Jezik: Engleski

Kotizacija: 6.000,00 RSD po učesniku, za 2 i više kandidata iz iste firme/organizacije odobravamo popust od 10% (JCI Novi Sad nije u sistemu PDV-a).

U kotizaciju je uključeno: predavanje, materijal sa akademije, sertifikat.

Drugi deo Akademije održaće se uživo krajem godine, a termin će biti definisan u zavisnosti od mera za sprečavanje širenja coronavirusa Covid-19.

Ukoliko imate pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate putem maila: novisad@rs.jci.cc

Prijavi se!
JCI Entrepreneurship Academy

Management 3.0 Fundamental Online Workshop

20-22. avgust 2021. godine

Prijavi se!

Prijave su otvorene do 18. avgusta.

https://forms.gle/S6vvvA5uFFoBPCa36