Zemlje jugoistočne Evrope godinama unazad imaju sporiji privredni, ekonomski i kulturološki razvoj. U cilju poboljšanja gore navedenih stavki 2016 godine prvi put je organizovana Balkanska konferencija.

Sedam organizacija iz sedam zemalja regiona ( Bugarska, Rumunija, Srbija, Hrvatska, Moldavija, Ukraina i Turska) su odlučili da stvari uzmu u svoje ruke i organizuju konferenciju sa ciljem da mlade lidere usmere ka pronalaženju održivih rešenja,umrežavanju svih slojeva društva i poboljšanju regionalne saradnje. Na prvoj konferenciji je potpisan ugovor između organizacija jugoistočne Evrope sa ciljem razvoja regiona kroz implementaciju dobrih praksi i razmene znanja.

Cilj ove saradnje je pružanje primera i mogućnosti mladima, inoviatinim, aktivnim građanima, afirmisanim preduzetnicima koji su uspeli u svojim zemljama deleći znanje, inspiraciju i gradeći mrežu tokom trodnevne međunarodne konferencije.

Napori u regionalnom razvoju infrastrukture dali su rezultate, zakoni koji imaju za cilj podsticanje preduzetništva i bespovratna sredstva za pokretanje posla sve su češći, pa je svih sedam organizacija zajednički radilo na razvoju dugotrajnog partnerstva između vlada, preduzeća i najvažnije ljudi.

 

Prijavi se!
Beograd

03.9. – 05.9.2021.

Hotel Mona Plaza, Beograd

Mladi lideri i preduzetnici

Najveći skup u Srbiji

Preko 200 mladih lidera i preduzetnika iz celog sveta

Vrhunski program

Internacionalni predavači

Poslovne prilike