Članovi Izvršnog odbora JCI Srbije susreli su se povodom polugodišnje analize rada JCI Srbije u Sokobanji od 22-23. avgusta.

Iako je globalna pandemija imala značajan uticaj na utvrđen plan aktivnosti, JCI Srbija je uspešno prebrodila nastale izazove, prilagodila se trenutnoj situaciji i realizovla značajne projekte.

Članovi Izvršnog odbora će vredno raditi da u drugom delu godine iskoriste svoju motivisanost radi osnaživanja članova JCI Srbije koji su naš najvredniji resurs. Cilj je da omogućimo članovima organizovanje i učestvovanje u projektima kao i pohađanje internacionalnih online akademija koje će nesumnjivo imati veliki uticaj u njihovom daljem razvoju na individualnom i poslovnom planu.

Predstoji nam veliki broj aktivnosti, imajući u vidu da se približava vreme rezervisano za Nacionalnu konferenciju, akademiju članova lokalnih i nacionalnog borda ali i 4. Balkansku konferenciju koja nas očekuje u martu 2021. godine. Oslanjajući se na JCI Rise inicijativu, JCI Srbija će uporno nastaviti sa ostvarivanjem svoje misije.

Nakon radnog dela, članovi Izvršnog odbora imali su vremena da uživaju u predivnoj prirodi zaječarskog okruga kao i specijalitetima domaće kuhinje.