U utorak, 01. oktobra, održali smo Open day u Poslovnom inkubatoru. Pored članova novosadske komore, zainteresovani su mogli da upoznaju i našeg ovogodišnjem nacionalnog predsednika Dražena Stankovića. Hvala Draženu na izdvojenom i vremenu i inspirativnom govoru o JCIu i svom bogatom JCI iskustvu.

Nakon kratke prezentacije, zainteresovani su imali priliku da rade u timovima na osmišljavanju projekata koji su u skladu sa jednim od ponuđenih ciljeva održivog razvoja (Sustainable Development Goals). Bilo je nekoliko ideja i one su na kraju radionice prezentovane. Nadamo se da ćemo u narednom periodu zaista realizovati neku od ovih sjajnih ideja. Hvala svim zainteresovanim na izdvojenom vremenu i inspirativnom druženju – vidimo se na sledećem sastanku!

Ukoliko ste zainteresovani za članstvo u našoj organizaciji, pratite nas kako biste bili u toku sa našim sledećim prijemom potencijalnih članova. Takođe, uvek nam se možete obratiti za više informacija u vezi sa našom organizacijom.

Hvala Poslovnom inkubatoru na srdačnom gostoprimstvu i fotografijama. Za fotografije su zaslužni – naš fotograf volonter Jovan Krneta i Petar Masleša (domaćin Poslovnog inkubatora). 

#BeBetter