I ove jeseni JCI Novi Sad otvara svoja vrata za nove članove. Ukoliko želiš da učiš i razvijaš svoje veštine zajedno sa preko 250.000 mladih ljudi, u preko 115 zemalja sveta, koji su posvećenih stvaranju pozitivnih promena JCI Novi Sad je pravo mesto za tebe!

Članstvo je otvoreno za sve aktivne građane između 18 i 40 godina koji žele da se razvijaju na ličnom i profesionalnom planu, napreduju u karijeri a ujedno da putem različitih projekata doprinose svojoj zajednici. Naše članstvo je raznoliko, ali sve nas veže činjenica da udruženi stvaramo i okupljamo lidere iz različitih sfera društvenog života i zajedno kreiramo pozitivne promene u svom okruženju.

Da bi se prijavio potrebno je da popuniš  formular, pošalješ na svoj CV na novisad@rs.jci.cc i dođeš na Open day 01.10.2019.  u Poslovnom inkubatoru gde ćeš biti u prilici da se bolje upoznaš sa nama, te se unapred radujemo našem skorom susretu!

Ulaskom u JCI upoznaćeš aktivne mlade lidere kako iz cele Srbije, tako i iz sveta, putem naše svetske mreže članova, alumnih i senatora. Bićeš u prilici da stekneš prijatelje za ceo život, dok će ti neki od nas postati važni kao lokalni, nacionalni i međunarodni kontakti koje ćeš moći da koristiš za razvoj svoje karijere.

Vidimo se 🙂