Veliko nam je zadovoljstvo da objavimo potpisivanje sporazuma o saradnji između JCI Srbije i SP Jain School of Global Management – globalnom biznis školom koja članovima #JCI organizacije nudi Jednogodišnji MBA program koji zauzima 4. mesto u svetu na rang listi Times Higher Education/Wall Street Journal magazina. Već sedmu godinu zaredom, ovaj vodeći MBA program nalazi se među 20 najboljih na Forbesovoj prestižnoj listi najboljih svetskih jednogodišnjih MBA programa.

SP Jain škola je spremna da podstakne mlade JCI članove iz Evrope da svojim znanjem, iskustvom i jedinstvenim načinom razmišljanja u pozitivnom smislu doprinesu raznolikosti koja je karakteristika obrazovnih programa SP Jain School of Global Management ali i misija JCI organizacije.

Kroz školovanje, ovaj program za postdiplomce nudi mogućnost studiranja u najvećim poslovnim prestonicama sveta – Dubaiu, Singapuru i Sidneju.

U saradnji sa jednom od najprestižnijih škola u svetu biznisa, članovima JCI organizacije omogućena je podrška u smislu ekskluzivnih školarina za 20 postdiplomaca koji žele da svoje master studije završe sa australijskom diplomom nakon obavljanja stručne prakse u najvećim poslovnim prestonicama sveta – Dubaiu, Singapuru i Sidneju i dobiju mogućnost zaposlenja u najvećim biznis kompanijama sveta.

“Srećni smo što je SP JAIN škola prepoznala motivisane, mlade članove JCI Srbije koji će po završetku MGB ili MGBA programa postati vodeći lideri u svetu biznisa.” navodi predsednica JCI Srbije, Julijana Miljković.

Više informacija o rokovima prijave i uslovima možete pronaći na sledećem sajtu.