Projekat JCI SummIT je nastao iz potrebe da se povežu mladi IT preduzetnici iz Srbije sa svojim kolegama u Švajcarskoj. Prvi skup je organizovan 2017. godine, u Bernu.

Ove godine JCI Beograd je odlučio da uzvrati gostoprimstvo svojim kolegama iz Švajcarske i organizovan je drugi JCI SummIT. Pored gostiju iz Švajcarske, srpski IT preduzetnici su imali priliku da se upoznaju i sa kolegama iz Nemačke.

U sklopu summit-a organizovali smo posetu kompaniji Namics, koja nam je prenela svoja iskustva u vezi sa poslovanjem u Srbiji i koje su prednosti i mane rada u više država. Direktor Namics Jan Keller nam je pričao o svom ličnom iskustvu u Srbiji i kako je kancelarija iz Srbije pozitivno uticala na promenu kulture u celoj Namics grupi. Za učesnike JCI SummIT-a organizovan je i prijem u Ambasadi Švajcarske, gde nam se u ime ambasadora obratila Načelnica sektora za saradnju Priska Depnering. Na kraju večeri učesnici su imali priliku da upoznaju i tradicionalni duh srpske prestonice u jednoj od kafana.

Drugog dana JCI SummIT-a organizovana je poseta NT Park Beograd. Naši gosti su bili oduševljeni parkom, kao i mogućnostima koje se pružaju mladim privrednicim u Srbiji. Više detalja o konceptu i radu praka su nam predstavili Jelena Petrović, Head of Business Development NTP i Jovana Vasić BTF menadžer. 

JCI SummIT

3.10.  – 4.10. 2019.

Skup preduzetnika iz Švajcarske, Nemačke i Srbije

Unapređenje poslovanja i međunarodna saradnja

Posete kompanija i NT parka zvezdara

Prijem u Ambasadi Švajcarske

Networking

Razmena iskustva

Ugovaranje novih poslova