No comments yet

Nagrađujte sa nama!

Pozivamo Vas da nam se pridružite i date svoj doprinos u podršci perspektivnim organizacijama i kompanijama kroz jedan od sponzorskih paketa:

1) Generalni pokrovitelj događaja

Ovaj paket Vam donosi centralni izložbeni prostor tokom trajanja događaja, jaku medijsku promociju pre, posle i za vreme događaja, kao i dugoročnu saradnju sa organizacijom JCI Srbija.  Na Balkanskoj konferenciji gde se očekuje 200+ učesnika iz 10 zemalja, Vaša dva predstavnika će biti u mogućnosti da se obrate svim zvanicama, predstave Vašu kompaniju, kao i da preuzmu plaketu i zahvalnicu za saradnju i pruženu podršku. Takođe, imate pravo glasa u svim kategorijama. Participacija za kompaniju koja želi da postane generalni pokrovitelj događaja iznosi 1.000 evra u dinarskoj protiv vrednosti. 

2) Sponzor nagrađivanih kategorija

Ukoliko se odlučite za ovaj paket biće vam dostupan izložbeni prstor, medijska promocija pre, posle i za vreme događaja (TV, društvene mreže, radio, foto i video zapisi), kao i plaketa i zahvalnica za pruženu podršku. Takođe, biće obezbeđeno mesto za Vašeg predsavnika na Balkanskoj konferenciji i pravo glasa u sponzorisanoj kategoriji. Participacija za kompaniju koja želi da postane sponzor nagrađivanih kategorija iznosi 500 evra u dinarskoj protiv vrednosti.

3) Sponzor

Ukoliko na bilo koji način (novčano ili robno) želite da podržite projekat, napravićemo posebnu ponudu za Vas. Otvoreni smo za svaki dogovor.

U iščekivanju Vašeg brzog odgovora, želimo da istaknemo još jednom da smo tu da prepoznamo, cenimo i nagradimo rad organizacija i kompanija u razvoju!

Za sve informacije i pitanja naš Direktor projekta, Darko Marković Vam stoji na raspolaganju.

 

Darko Marković

Direktor projekta JCI BA 2020

064/274-9270

jci.ba2020@gmail.com

Post a comment