jci-logo

 

JCI Novi Sad je osnovan 17. marta 2003. godine i čine ga uspešni mladi preduzetnici i aktivni građani do 40 godina starosti. JCI Novi Sad svoje članove angažuje na projektima u oblasti preduzetništva, međunarodne saradnje, kvaliteta, obrazovanja, kulture i razvoja društvene zajednice.

Sastajemo se na lokalnim i nacionalnim sastancima i internacionalnim konferencijama kako bi razmenili ideje i iskustva. Takođe učimo kroz interesantne interaktivne seminare i prezentacije eminentnih govornika. Razvijamo se lično i profesionalno vodeći se principom “Learning by Doing”, i aktivno učestvujemo u organizovanju i vođenju projekata za nas i našu zajednicu. Osnovni cilj organizacije je kreiranje pozitivnih promena u društvu.

Za skoro 15 godina postojanja JCI Novi Sad je pomogao niz institucija na teritoriji Novog Sada, omogućivši bolje uslove za rad i boravak velikog broja dece i odraslih. Kroz edukacije i seminare koje je organizovao prošlo je stotine mladih ambicioznih ljudi koji prepoznaju važnost neformalnog obrazovanja. Najpoznatiji projekti komore JCI Novi Sad su „Izjasni se”, „TOYP”, „OpeNS”, „Malfin“, „Urban Bike Race“.

2018 LOM je Ana Pintor, a komora trenutno broji preko 20 članova. U ovoj godine nas očekuje niz zanimljivih projekata, počev od humanitarnog turnira “3 na 3”, projekta “Izjasni se”, koji je zbog svog velikog značaja dobio nacionalni karakter, projekta “World Clean Up Day”, koji je takođe nacionalnog karaktera, kao i organizovanje najvećeg događaja JCI Srbije, Nacionalne konferencije.

JCI ti daje priliku da upoznaš puno mladih, talentovanih i uspešnih ljudi širok naše zemlje i sveta. Oni su iz različitih sfera poslovanja i sa sobom donose i različita iskustva. JCI ti pruža mogućnost da unaprediš svoja znanja i veštine, stvarajući značajne promene u lokalnoj zajednici u kojoj živiš. Na hiljade alumni članova,  svojim uspešnim karijerama, danas svedoče o tome da je najbolje ulaganje u sebe i svoju budućnost onda kada lično i aktivno učestvuješ i doprinosiš promenama u okruženju najbolje što možeš. JCI ti daje priliku da kroz takvu vrstu aktivnosti razviješ sebe, i profesionalno i privatno, kroz treninge i kroz praktično iskustvo. Sve različitosti pojedinaca u JCI-u se spajaju u jedan cilj – aktivno učestvovanje u projektima za bolje sutra!

JCI_BeBetter_Logo

prijavi-se-gumb1-300x99

END_1399_1 END_1417_1 toyp2015 _DSC0021     DSC_8497     DSC_8700  904888_595295413821499_963232510_o  IMG_3654  WS2011-4 DSCN1089-2     DSCN0675    JCI Active citizen

Više o JCI Novi Sad na sajtu www.novisad.jci.rs