No comments yet

Kalendar događaja JCI Subotica

Dogadjaji koji cine deo plana aktivnosti JCI Subotice za 2013.godinu:

Januar 2013.

1.    Tradicionalni projekat “Krug srece” gde sakupljamo donacije prodajuci novogodisnje kalendare/cestitke. Njihov  vizuelni identitet su kreirala deca iz hraniteljskih porodica, sticenici Centra za socijalni rad uz pomoc naseg udruzenja. Nakon uspesno zavrsenog 8.Kruga srece, 31.01.2013. u galeriji Otvorenog univerziteta, JCI Subotica je zvanicno dodelila cek Centru za socijani rad Subotica, uz izlozbu fotografija nastalih prilikom radionica na kojima su ucestvovala deca iz hraniteljskih porodica-sticenici Centra. U muzickom delu programa je nastupio najmladji autorski bend “Timebreakersi”.

Februar 2013.

1.    U okviru projekta 8.”Krug srece”, 13.02.2013.godine sa pocetkom u 17h u Decijem pozoristu je organizovana predstava za decu uzrasta od 2 do 12 godina, koja su sticenici Centra za socijalni rad. Tom prilikom je JCI Subotica deci urucio donaciju – 126 poklon paketa u vrednosti od po 1000,00 dinara.

2.    Tradicionalni projekat “DoRucak”. On je usko  vezan sa trajanjem skolske godine. Po svom karakteru je humanitaran, jer obezbedjujemo svakodnevnu besplatnu uzinu najugrozenijim djacima izabranih osnovnih skola na teritoriji Opstine Subotica. Za ovaj projekat smo dobili znacajnu donaciju od JCI Holandije.

3.    Animacija i pomoc deci u bolnici. Inicijativa za ovaj projekat je potekla iz redova Omladine koja funkcionise jedino u sklopu JCI Subotice. Izvodi se zajedno sa strucnim saradnicima. Srz ove akcije je pomoc oko zaostajanja za gradivom usled boravka u bolnici, kao i animacija predskolske hospitalizovane dece.

Mart 2013.

1.    Tradicionalni projekat “Jedan obrok vise”. U okviru ove akcije pomazemo Narodnu kuhinju sa donacijama hrane (povrce, voce, konzerve, zitarice, ulje, secer, so..).  Predaja sredstava je zakazana za poslednju nedelju marta.

2.    Dobrovoljno davanje krvi. Svi clanovi naseg udruzenja se prikljucuju dobrovoljnim davaocima krvi i sirimo svest o bitnosti ove akcije medju stanovnistvom.

3.    BNE – Business networking event je zakazan za 14.03. na Otvorenom univerzitetu, Trga cara Jovana Nenada 15, sa pocetkom u 19h, u sali 213. Cilj mu je umrezavanje i detaljnije upoznavanje svih JCI clanova.

4.    Brain storming clanstva. U mesecu martu ove godine, svakog cetvrtka sa pocetkom u 19h na Otvorenom univerzitetu u sali 218, odrzavace se JCI umrezavanje, tj. generisanje novih ili neobicnih ideja.

April 2013.

1.    Tradicionalni projekat “Put ka mladom menadzeru”. Po svom karakteru je edukativan i jaca svest o drustvenoj odgovornosti. U njegovom sklopu obezbedjujemo niz kvalitetnih praksi za nase polaznike kao i njihovu adekvatnu edukaciju.

2.    Pozorišna predstava za decu iz škole za slušno oštećena lica. Nosioci ovog projekta je nasa JCI Omladina. Cilj ove akcije je da se i deca sa poteškoćama u govoru i slušno oštećena deca aktivno uključe u kulturna dešavanja grada. Pored predstave, deci ce se deliti prigodni pokloncici obezbedjeni putem donacija.

3.    Team building koji je zakazan za 25.,26.04.2013.godine. Aktivno druzenje svih clanova JCI Subotice. U najuzem izboru planiranih aktivnosti su: paintball i golf.

Post a comment