No comments yet

JCI Srbija na Mikseru

JCI Srbija se od 24. do 26. maja predstavlja na jubilarnom 10. Mikser festivalu, posvećenom temama održivog razvoja, cirkularne ekonomije, kao i novim kulturama života i rada.

JCI je od 2004. godine posvećen ostvarivanju UN Ciljeva održivog razvoja, i kreiranju održivih rešenja za dolazeće generacije.

Posetioci JCI Srbija štanda imaće priliku da saznaju više o radu JCI mladih lidera na ostvarivanju ovih ciljeva u našoj zemlji, kao i da provere svoje znanje u ovoj oblasti. Osim toga, svako će moći da izračuna svoj individualni ekološki otisak koji ostavlja na našoj Planeti, i da u razgovoru sa JCI članovima nauči kako da ga smanji i time doprinese njenoj zaštiti.

U okviru Mikser festivala, 26. maja sa početkom u 11h, u Prvoj beogradskoj gimnaziji održaće se i humanitarni turnir u basketu, “Na putu za Petnicu”, sa ciljem prikupljanja sredstava za kupovinu kompjutera koji će mladim talentima pomoći da navode teleskop kako bi ugledali daleke i sjajne zvezde.

JCI Srbija prima nove članove, pa se svi zainteresovani tokom vikenda mogu informisati o radu komore, i kako se mogu priključiti njenim aktivnostima.

Pozivamo vas da nam se pridružite na Mikser festivalu, da se upoznamo, i zajedno osmislimo nove održive ideje.

WhatsApp Image 2019-05-24 at 18.51.31(1) WhatsApp Image 2019-05-24 at 18.51.31(2)

Post a comment