No comments yet

Humanitarni turnir 3 na 3

Tradicionalni projekat “JCI 3 na 3” je humanitarni  turnir u basketu posvećen deci. Postoji od 2013. i od tada je obradovao mnoge školarce, a kroz godine je izrastao u veliki celodnevni turnir sa profesionalnim sudijama, publikom, muzikom i dodatnim programom. Učesnici na turniru, firme  i pojedinci, plaćanjem kotizacije i dobrovoljnim prilogom daju donaciju.

Ideja za ovaj turnir je potekla iz JCI Niš-a, a ubrzo se proširila i po ostalim komorama u Srbiji. JCI Beograd učestvuje od 2015. godine, a JCI Novi Sad od 2018. godine.

JCI Niš donacije prikuplja za jednu ustanovu za decu na teritoriji grada Niša, sa namerom da se našim najmlađim sugrađanima omoguće bolji uslovi za školovanje.

JCI Beograd sve donacije prosleđuje Istraživačkoj stanici “Petnica”, kako bi omogućio đacima slabijeg materijalnog stanaj da unaprede svoje znanje i da postanu budući naučnici.

JCI Novi Sad je donacije namenio  mališanima iz Dečijeg sela i uplatio kurseve za dodatnu edukaciju dece, kao i nabavku materijala za edukativne radionice.
Iako ima ozbiljan cilj, ovaj projekat je zabava za celu porodicu i idealan “teambilding” za kolege sa posla. Dan u godini kada se svi sjajno provedemo, namenjen naročito ljubiteljima sporta, promoviše košarku, zdrav takmimčarski duh, druženje i humanost.

Kako je to izgledalo 2018 možete da pogledate na ovim linkovima

Niš,
Beograd
Novi Sad

3na3n0036007820181021_12582420181021_171618

Post a comment