JCI Bussines Awards 2020 LOGO

 

JCI Business Awards je pokrenut sa idejom da se prepoznaju, umreže i promovišu mlada preduzeća i organizacije koje su postigle izuzetne poslovne rezultate na srpskom tržištu.

Nagrađujemo najveća dostignuća mladih preduzetnika, mikro, malih i srednjih preduzeća, udruženja i neprofitnih organizacija.

Pravo učešća imaju preduzeća čiji vlasnici imaju do 40 godina i neophodno je da preduzeće/organizacija postoji kraće od 5 godina.

 

Oblasti koje se nagrađuju

TRAŽIMO 4 NAJBOLJE ORGANIZACIJE iz sledećih oblasti:

               1. Društvena odgovornost

               2. Inovativno rešenje

               3. Zeleno rešenje

               4. Startup

  1. Ponašati se odgovorno za jednu organizaciju znači da su njene akcije vođene saznanjem o odgovornosti ne samo prema akcionarima, vlasnicima, već i prema svim povezanim grupama – zaposlenima, klijentima, zajednici, kao i o životnoj sredini.

  2. Inovativna organizacija permanentno traga za inovativnim rešenjima koja se ogledaju u uvođenju novih ili poboljšanih postojećih proizvoda i poslovnih procesa.

  3. Zaštita životne sredine jedan je od glavnih prioriteta i integralni deo strategije efikasnog upravljanja organizacijom.

  4. Startup je inovativan tehnološki biznis koji ima potencijal brzog rasta i velikih dometa.

Ukoliko prepoznajete takvu kompaniju ili organizaciju u vašoj zajednici možete je sami nominovati ili proslediti ovaj konkurs. 

Proces selekcije

Prijave kandidata za svaku od navedenih kategorija otvorene su do 7. marta i vrše se putem sledećeg linka

Lista kandidata koji ulaze u izbor za pobednike biće objavljena 09. marta, nakon provere ispunjenja uslova i na osnovu glasova komisije sačinjene od stručnog žirija. Publika će biti u mogućnosti da online glasa za najbolje u svakoj kategorji od 09. do 23. marta.

Izbor pobednika, za svaku od navedenih kategorija vrši se sabiranjem glasova komisije i glasova javnosti.

 

Proglašenje pobednika

balkan conferenceProglašenje pobednika JCI Serbia Business Awards 2020 i uručenje nagrada, će se održati 28. marta 2020. u hotelu Mona Plaza, Solunska 21, Beograd, u okviru JCI Balkanske konferencije, na kojoj će prisustvovati preko 200 preduzetnika iz Srbije, Hrvatske, Bugarske, Rumunije, Ukrajine, Moldavije, Turske, Nemačke, Švajcarske i Portugala.

 

200+ učesnika

10 zemalja

5 govornika

jci.ba2020@gmail.com