No comments yet

5 razloga zašto sam u JCI- u

Stranice mogu biti napisane o ovome, ali Vam donosimo ono zbog čega JCI u Srbiji postoji već šesnaestu godinu:

1. Entuzijazam i energija – Osećaj nakon završenog projekta u kome si stvorio pozitivan uticaj na zajednicu u kojoj živiš i stvaraš je neverovatan! Na svakom sastanku svi dele tvoju energiju i entuzijazam i uvek osećaš toplinu i dobrodošlicu. JCI je porodica.

2. Biznis – JCI stvara okruženje u kome su mnogi članovi razvili svoj biznis ili su na putu da to urade. Kroz učešće na projektima JCI učimo kako se pravi budžet, projektni plan, koje su uloge i odgovornosti. Na taj način svaki mladi član može da razvije liderske sposobnosti van svog radnog mesta.

3. Tim – U JCI pojedinci formiraju tim. Tim koji deli isto ZAŠTO i smišlja različite načine KAKO da sprovede ideje u dela.

4. Povezivanje – JCI je internacionalna mreža mladih, aktivnih građana, ali ima i svoje alumni članove i Senat. Zato predstavlja izuzetnu bazu za sve članove koji žele da se povežu i steknu kontakte, bilo u vidu poslovnih partnera ili drugara za ceo život.

5. Treninzi – Svi članovi koji se priključe JCI prolaze kroz osnovne treninge dok prave svoje prve korake u organizaciji. Zatim i sami mogu da uče i postanu treneri. Treneri su ujedno i JCI članovi.

Da li se još razmišljate da nam se pridružite?

Prijavi se

QM3A0960

Post a comment